1. Zomerse pasta salade met meloen 
Dit is toch wel één van de lekkerste salades voor bij de barbecue. Een lichte en frisse salade. Dit vinden jullie blijkbaar ook, want hij is vaak bekeken.

2. Pasta salade met mozzarella-pesto bolletjes
Tijdens warme zomerdagen wil je niet te lang in de keuken staan en lekker licht eten. Deze pasta salade past daar perfect bij. Lekker met mozzarella-pesto balletjes.

3. Ceasar salad
Deze salade staat toch wel in mijn top 3. Een frisse salade met heerlijke krokante kipfilet.

4. Pasta salade met zalm en hüttenkäse
Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt. De rokerige smaak van zalm met het frisse van de hüttenkäse. Ook deze salade staat zo op tafel.

5. Vissalade met krieltjes
Ook een topper, deze vissalade met krieltjes. Hij smaakt het lekkerst als je hem lauwwarm eet. Dit is een recept van vorig jaar, maar inmiddels ook al vaak bekeken.

6. Griekse salade
Deze salade at ik veel, toen ik vorig jaar in Rhodos op vakantie was. Wel zonder ui natuurlijk. Deze salade is tevens heerlijk bij warme zomerdagen.

7. Couscous salade met venkel
Dit is toch wel één van mijn beste ontdekkingen van afgelopen jaar, couscous. Ik had er al vaak van gehoord maar nog nooit gegeten. Ik eet bijna elke week wel couscous, heerlijk! Je kunt het koud als warm eten.

8. Couscous met garnalen
In dit gerecht staat dan wel niet het woordje ‘salade’, maar je kunt hem wel degelijk als salade eten. Hij is het lekkerste als je hem lauwwarm eet.

9. Spelt couscous salade met gegrilde paprika
Nog zo’n topper, een lekkere couscous salade met veel groenten. Ook deze kun je zowel koud als warm eten. Ik vindt hem koud het lekkerst.

10. Krieltjes salade met ham
Een salade die nog met regelmaat wordt bekeken op de website. Krieltjes salade met ham. Deze salade is het lekkerste als je hem koud eet. Maar lauwwarm kan natuurlijk ook.

11. Sushi salade
Ben je ook zo gek op sushi, maar heb je niet zoveel tijd of zin om het te maken? Probeer dan eens deze sushi salade. Hij is super snel klaar en echt heerlijk!

12. Pasta salade niçoise
Ook zo gek op tonijn? Dan is deze salade wat voor jou! Koud is hij het lekkerste en dat is heel fijn tijdens deze warme zomerdagen.