1. Low fodmap pompoen cake
Een heerlijke cake om te maken op een druilerige zaterdag of zondag middag. Als je deze pompoen cake maakt ruikt je huis naar heerlijke specerijen. Deze cake maak ik vrijwel altijd meteen als de herfst begint.

2. Low fodmap Pasta in pompoensaus met spekjes
Een makkelijk maar vooral heel lekker recept, deze pasta in pompoensaus. Het is weer eens wat anders dan de rode pasta saus. Ben je vegetariër? Dan kun je de spekjes gewoon weglaten.

3. Low fodmap Pumpkin pan cakes
Naast de bananen pan cakes zijn deze pumpkin pan cakes ook heerlijk. Als je in het weekend wat meer tijd hebt om je ontbijt klaar te maken zijn deze ideaal. Maak er gelijk meer, zo heb je de volgende ochtend nog een heerlijk ontbijtje;).

4. Low fodmap pompoen humus
Ben jij ook zo gek op humus? Ik wel! In de meeste soorten humus die je in de supermarkt vindt zitten vaak knoflook- en ui. Als je hem zelf maakt weet je precies wat erin zit en wat je binnen krijgt.

5. Low fodmap en vegetarische Pompoen lasagne
In plaats van de ‘gewone’ lasagne bladeren heb ik in dit recept pompoen lasagne bladeren gebruikt. Naast dat ze erg lekker zijn, zijn ze ook nog eens een stuk gezonder omdat ze veel minder koolhydraten bevatten. De pompoen lasagne bladeren zijn ook makkelijk om zelf te maken.