1. Kokos chia pudding met vers fruit
Een van mijn favoriete ontbijtjes tijdens de zomer: chia pudding. Chia zaadjes zijn erg gezond omdat ze veel eiwitten, omega 3 vetzuren en vezels bevatten. Je kunt ze op vele manieren eten. Deze chia pudding is gemaakt met kokosmelk en vers fruit.

2. Chocolade chia pudding met aardbei
Wie houdt er nu niet van een chocolade ontbijtje? Je zit met deze chocolade chia pudding helemaal goed, want hij is ook nog eens super gezond. Een heerlijk fris en smakelijk ontbijtje.

3. Chocolade chia pudding met banaan en kaneel
Een andere variant op de chocolade chia pudding. Deze chia pudding bestaat niet alleen uit een chocolade laagje, maar ook een banaan-kaneel laag. Een heerlijke combinatie.

4. Rijstepap met zelfgemaakte jam
Niet alleen in de winter is dit een heerlijk ontbijtje, maar ook in de zomer kun je hiervan genieten. In de zomer eet ik de rijstepap daarom ook koud. In plaats van jam kun je natuurlijk ook vers fruit toevoegen.

5. Overnight oats met koffie en chocolade
Een ontbijtje met koffie en chocolade? Dit is voor veel mensen het perfecte ontbijtje denk ik 😉 Wat ook zo fijn is is dat dit ontbijtje zo klaar is én je het de avond van te voren al kunt maken. Zo hoef je ‘s morgens alleen maar de koelkast open te doen om je ontbijtje eruit te halen. Genieten dus!

6. Aardbei-havermout smoothie
Makkelijker ontbijten dan dit wordt het niet hoor. Deze aardbei-havermout smoothie kun je namelijk de avond van te voren al klaar maken. ‘s Morgens alleen uit de koelkast halen en genieten maar!