Afgelopen november vroeg ik in mijn instagram stories of jullie het leuk zouden vinden om een weekmenu te ontvangen. 94% stemde op: ja leuk. Vandaag is het zover en deel ik mijn eerste weekmenu met jullie. Deze week staat in het teken van oud & nieuw dus kan een recept voor lekkere oliebollen natuurlijk niet ontbreken! Hier komt ie..

Maandag: Komkommer sushi met zalm
Ben je nog op zoek naar een lekker hapje tijdens de jaarwisseling? Deze sushi komkommer met zalm kan dan echt niet ontbreken. Hou je niet zo van zalm? Je kunt in dit recept ook garnaaltjes gebruiken.

Dinsdag: OUDJAARSDAG – Gezondere oliebollen uit de oven

Op oudjaarsdag horen natuurlijk oliebollen. Maar ja, het woord ‘olie’ zegt het al, vaak zijn ze erg vet en dat is met een prikkelbare darm niet altijd fijn. Om die reden maakte ik deze oliebollen in de oven. Zo zijn ze een stuk minder vet en kan je toch genieten van een heerlijke oliebol tijdens de jaarwisseling.

Woensdag: Salade met frisse mango-limoen dressing
Na alle lekkernijen de afgelopen maand kan iedereen wel wat extra groenten gebruiken. Met deze gezonde salade start jij het nieuwe jaar goed;)


Donderdag: Gnocchi ovenschotel met Kip
Je houdt ervan of je houdt er niet van: gnocchi. In dit geval: ik hou ervan! Er is zoveel mogelijk met gnocchi. Heb jij gnocchi al eens verwerkt in een ovenschotel? Zo niet, dan moet je dit recept echt eens proberen.


Vrijdag: Tomatensoep met focaccia

Weekend! In het weekend eten wij vaak een lekker soepje met een broodje erbij. Deze focaccia smaakt lekker bij de tomatensoep en is zo gemaakt.


Zaterdag: Vegan rendang
Zoals de meesten van jullie weten probeer ik één keer per week veganistisch te eten. Het is echt niet zo moeilijk als je denkt, zie dit recept gemaakt met jackfruit in plaats van rundvlees.


Zondag: Hartige crêpe ovenschotel
Een ovenschotel is iets wat wij ook elke week wel eten. Heerlijk voor op de zondag, vooral als je iets meer tijd hebt om in de keuken te staan.