Ik ben Daniëlle Leusink, 27 jaar oud en woon in Zwolle. Jaren geleden werd bij mij het Prikkelbare darm syndroom vastgesteld. Dit is een vervelende aandoening die veel nare klachten veroorzaakt. Op een gegeven moment werden mijn klachten zo heftig dat ik besloot om verder te kijken dan alleen medicijnen. Een paar jaar geleden heb ik het FODMAP dieet gevolgd. Dit betekende dat ik mijn voeding enorm moest aanpassen. Gelukkig met resultaat. Ik heb nu veel minder klachten en ben fitter dan voorheen. Ik volg het dieet nu nog in grote lijnen, maar niet meer zo streng als voorheen.

Een jaar nadat ik het FODMAP dieet had afgerond ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gestart. Ik ben inmiddels twee jaar werkzaam als Gewichtsconsulent in mijn eigen praktijk. Als Gewichtsconsulent begeleid ik cliënten met gewichtsproblemen (zoals over- of ondergewicht) of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon. Naast informatie en tips over gezonde voeding en voldoende beweging, leer ik de cliënt hoe hij/zij gemakkelijk blijvende leefstijlveranderingen kan maken zodat het gewicht nooit meer een probleem zal zijn. Naast Gewichtsconsulent ben ik ook werkzaam als Voedingsdeskundige. In mijn praktijk begeleid ik cliënten met een voedingsallergie en/of intolerantie. Ook kunt u bij mij terecht als u het Prikkelbare darm syndroom hebt. Ik ben gespecialiseerd in darmklachten en ben zelf ervaringsdeskundige op dit gebied.

Ik help u graag op weg naar een gezonde leefstijl zonder darmklachten!

Al snel nadat ik met Buikfijn was gestart besloot ik om de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen. In 2017 behaalde ik mijn diploma. Ik begon direct mijn eigen praktijk en ben inmiddels alweer drie jaar werkzaam in mijn eigen praktijk.

In 2019 behaalde ik mijn diploma Voedingsdeskundige. Als Voedingsdeskundige help ik u graag op weg naar een gezonde leefstijl zonder darmklachten.

Low
Fodmap
Voor
Iedereen