Skip to content

Praktijk Buikfijn

Voeding

Om goed voor jezelf te zorgen is goede voeding, beweging en balans nodig. Je lijf gaat tenslotte je hele leven mee, dus daar wil je zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat?
Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor uw lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en voldoende vocht. Met goede voeding verkleint u uw kans op ziektes en u voelt zich fitter.

Wat is nou gezond

Praktijk Buikfijn is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten en werkt daarmee vanuit de Richtlijnen Gezonde voeding en hanteert het eten volgens de Schijf van Vijf. Bij Praktijk Buikfijn zijn er geen producten verboden. U leert welke producten een gezonde keuze zijn en welke producten een minder gezonde keuze zijn. Op basis van de wensen, de energiebehoefte en de persoonlijke situatie wordt er een passend plan op maat gemaakt. Want iedereen heeft tenslotte een eigen doelstelling.

De ondersteuning van Praktijk Buikfijn sluit volledig aan bij uw wensen. Trajecten kunnen variëren van een pakket tot losse consulten.