Skip to content

Samenwerking

Samenwerken

Buikfijn is een persoonlijke food blog, maar tevens een eigen bedrijf. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om met een voedselallergie en/of intolerantie om te gaan. Daarom post ik low fodmap-, tarwe vrij-, glutenvrij-, en lactose vrije recepten. Naast recepten deel ik ook tips omtrent het low fodmap dieet.

Product review

Op de site vind je verschillende product reviews. Wil je dat ik een review schrijf over jou product(en)? Dat kan. Wil je een pakketje opsturen? Stuur dan even een mailtje naar info@buikfijn.com of neem telefonisch contact op via:
06-44684810.

Wil je met Buikfijn samenwerken?

Samenwerken kan op verschillende manieren. Door middel van een productieview, een gesponsord bericht of een win actie. Andere ideeën zijn natuurlijk ook welkom! Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via de mail: info@buikfijn.com of telefonisch via:
06-44684810.

Bereik

Blog: Buikfijn bestaat nu inmiddels vier jaar. Maandelijks zijn er 9000-10.000 unieke bezoekers actief op de site. Instagram: mijn Instagram account bestaat drie jaar en heeft zo’n 2100 volgers. Facebook: mijn Facebook account bestaat vier jaar en heeft 2700 volgers. Pinterest: mijn Pinterest account bestaat twee jaar en heeft 50.000 bezoekers per maand.