Product review – Ik mocht vorige maand de nieuwe plantaardige producten van Beleaf proberen. Ze hebben drie verschillende soorten amandelyoghurt; naturel, bosvruchten, mango & passievrucht. Ook hebben ze een amandeldrink (ongezoet) en een amandeldrink Barista.
Ik vind het erg fijn dat er meer plantaardige yoghurt soorten verkrijgbaar zijn. Ik eet zelf lactose vrij in verband met een lactose intolerantie, sinds een jaar ben ik over gestapt op plantaardige yoghurt/melk omdat mijn darmen dit nog beter verdragen.

– Amandelyoghurt naturel: deze yoghurt is erg lekker van smaak, wel moest ik even wennen aan de smaak. Ik vind het zelf wel lekker om er wat fruit doorheen te doen voor een zoetje.
– Amandelyoghurt bosvruchten: ik vind deze yoghurt erg lekker je proeft de bosvruchten ook erg goed.
– Amandelyoghurt mango & Passie vrucht: deze yoghurt heb ik niet getest omdat deze niet verkrijgbaar is de supermarkt bij mij. Deze variant is NIET low FODMAP!
– Amandeldrink ongezoet: plantaardige melk gebruik ik zelf altijd in bijvoorbeeld een baksel, door de havermout/chiapudding. Ik vind de melk lekker en fijn dat hij ongezoet is.
– Amandeldrink barista: verrassend lekker! Ik heb eerder een amandelmelk barista geprobeerd maar ik was niet tevreden over het schuim. Deze melk schuimt erg goed op en de smaak is ook nog lekker!