Product review – Vorige maand mocht ik vier heerlijke Oot granola’s proberen. Wat zo fijn is aan de granola’s van Oot is dat ze:
vers en voedzaam zijn
100% biologisch én glutenvrij zijn
minder suikers bevatten 
– via je brievenbus bezorgd worden

De smaken die ik heb geprobeerd zijn:
Keto granola
Pumpkin spice
Crunchy nuts
Paleo mix

Ik kan in ieder geval zeggen dat de Pumpkin spice mijn favoriet is! Een heerlijke kruidige smaak, en het ruikt een beetje naar speculaas. Als je de zak opent doet het mij echt aan de winter denken. Heerlijk! Eigenlijk vond ik alle granola’s erg lekker. Wat ik zelf zo fijn vind is dat de granola’s minder suikers bevatten. Normaal gesproken bevatten granola’s veel suikers, dit is dus een veel gezondere keuze!  Ik heb hieronder op een rijtje gezet welke smaken naast glutenvrij óók low FODMAP zijn.
– Keto granola
– Crunchy nuts
– Paleo mix
– Chia spice

  • In de Pumpkin spice granola zit agavesiroop, tot 5 gram agave siroop is low FODMAP. Als je deze granola eet dan eet je minder dan 5 gram. Tijdens de eliminatiefase zou ik deze granola NIET eten voor de zekerheid.
  • De cacao boekweit granola bevat (natuurlijk) boekweit. Boekweit pitten zijn tot 27 gram low FODMAP. In de eliminatiefase zou ik deze granola NIET eten voor de zekerheid.

Wil je ‘s ochtends genieten van een lekker en verantwoord ontbijtje? Bestel dan nu jou Oot granola en begin je dag goed!