Vorig jaar december mocht ik een super tof pakket van Happy Bakers uitproberen. In het verleden had ik de witte bagels al eens gegeten, dus ik wist dat die in ieder geval lekker zijn.

De producten die ik mocht testen waren:
witte bollen
multizaden lichte bollen
Deze bollen zijn toch wel mijn favoriet. Een lekkere luchtige en knapperige bol. Deze bollen heb ik langer dan de aangegeven 3 minuten in de oven gedaan, omdat ik hou van een krokant broodje. De bollen zijn echt super lekker en ook ideaal als burger broodje.

meerzaden bagels
bruine bagels
De bagels zijn ook super lekker. Zelf vond ik de meerzaden bagels wat minder lekker dan de bruine bagels. Op de verpakking staat dat je ze ongeveer 3 minuten in de oven moet doen, ik heb beide soorten 6 tot 7 minuten in de oven gedaan. Ik vind het wat lekkerder als ze een beetje krokant zijn. De bagels waren lekker en niet droog.

– amandelstaaf
Persoonlijk hou ik niet zo van een amandelstaaf, maar ik heb wel een klein stukje geproefd. De amandelstaaf vond ik helaas te zoet, maar verder wel lekker van smaak. Mijn vriend die een zoetekauw is vond de amandelstaaf erg lekker.

Feestbrood gevuld met spijs
Als eerste heb ik het glutenvrije feestbrood gegeten, hij was echt heerlijk en totaal niet droog. Ik vind het altijd lekker om een kerststol even kort in de oven te doen (2 minuutjes), zodat hij lekker warm is.

– oliebollen (met krenten)
Met oudjaarsdag heb ik genoten van deze heerlijke oliebollen. Ik kan niet anders zeggen, maar wat zijn deze lekker! Ik had verwacht dat ze wat droog zouden zijn, maar ze waren alles behalve dat! Doe ze 7 tot 8 minuten in de oven en je hebt een heerlijke krokante oliebol.

Panetonne cake
Als laatste heb ik deze cake getest. In deze cake zitten rozijnen en gekonfijt fruit. Ik moet zeggen dat ik nog niet eerder van deze cake gehoord had en ik was dus ook benieuwd naar de smaak. De cake ziet er lekker uit en zo smaakte hij ook. Ik heb de cake in plakjes gesneden en in de diepvries gedaan. Zo kan je er nog langer van genieten;).

  • LET OP: tijdens de eliminatie periode van het fodmap dieet is het niet verstandig om de cake en het feestbrood met spijs te eten, deze bevatten namelijk fodmaps!