Skip to content

Product review Granny Green

09-12-2019
Een paar weken geleden kreeg ik de producten van Granny Green persoonlijk thuisbezorgd en mocht ik ze gaan proberen. Granny Green is een nieuw merk op de Nederlandse markt met  gluten-,  lactose-, en melkvrije producten maar zelfs ook Vegan producten. De producten die ze op dit moment in het assortiment hebben zijn: bladerdeeg, paneermeel, frikandellen, kroketten en gebakken uitjes. De gebakken uitjes heb ik helaas aan mij voorbij moeten laten gaan, omdat ik niet tegen ui kan. Als eerste heb ik het glutenvrije paneermeel getest. Deze heb ik gebruikt als topping voor een ovenschotel. Het paneermeel werd lekker krokant en heeft een lekkere smaak. Als tweede heb ik de kroket en frikandel geproefd. Aangezien wij geen frituurpan hebben, heb ik ze gebakken in de oven. Het duurt iets langer dan in de frituur maar dan heb je ook wat;) De kroketten blijven wel licht van kleur, maar je kunt ze nog even onder de grill stand zetten, zo worden ze ook lekker krokant. Erg lekker! Het meest benieuwd was ik naar het bladerdeeg. De glutenvrije varianten die tot nu toe te verkrijgen zijn waren niet echt een succes, ze breken snel en zijn droog. Over dit bladerdeeg ben ik erg tevreden, het breekt niet en wordt lekker knapperig. Ik heb een lekker recept met het bladerdeeg gemaakt, dit recept komt binnenkort online.

Op dit moment kun je de producten van Granny Green alleen bij de Plus supermarkt in Leende verkrijgen. Granny Green is hard bezig om te zorgen dat dit in meer supermarkten te verkrijgen wordt.

  • LET OP: de frikandel en kroket bevatten allebei knoflook en/of ui poeder. Als je in de eliminatie periode van het low fodmap dieet zit kun je deze beter niet eten. Zelf kan ik deze kleine hoeveelheid wel hebben.

Gerelateerde product reviews

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.