Samenwerking –  Een van mijn favoriete ontbijtjes in de zomer is toch wel een smoothie. Deze smoothie heb ik gemaakt met het fit green eiwitpoeder van Orange fit. Ze hebben meerdere smaken en daarvan zijn er 4 low FODMAP (aardbei, banaan, chocolade en vanille). In dit recept heb ik de chocolade gebruikt. Het is een heerlijke en vooral vullende smoothie.

Ingrediënten voor 2 smoothies
350 ml lactose vrij of plantaardige yoghurt
100 ml lactose vrij of plantaardige melk
1 banaan
4 el havermout
2 dadels (tot 8 gram p.p.)
1 el cacaopoeder
25 gram fit green orange fit chocolade eiwitpoeder

Bereidingswijze
1. Snijd de banaan en dadels in stukjes. Doe samen met de yoghurt, melk, havermout, cacaopoeder en het orange fit chocolade eiwitpoeder in de blender. Als de smoothie wat te dun is kan je nog wat havermout toevoegen. Als de smoothie nog wat te dik is kan je nog wat melk toevoegen.

  • Ga je met dit recept aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.