Na lang zoeken heb ik eindelijk glutenvrije wraps gevonden die lekker smaken en niet droog zijn. In dit recept gebruikte ik de wraps van La Morena. Je hebt ze in drie varianten: de gele mais, blauwe mais en chipotle wraps. Ik gebruikte de chipotle wraps. Deze wraps zijn wel flink pittig, maar dat vind ik persoonlijk wel lekker. Lees voor het recept snel verder. 

Ingrediënten voor 2 personen
Glutenvrije wraps; ik gebruikte deze 
150 gram andijvie
50 gram lactose vrij roomkaas
1 rode paprika
1 bosui (alleen het groene deel)
1 kipfilet
1 blik tomatenblokjes
2 el chilisaus sweet
1 el olijfolie
1 tl kerriepoeder
Zwarte peper

Bereidingswijze
1. Snijd de kipfilet in reepjes, de paprika in blokjes en het groen van de bosui in dunne ringen.
2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan, voeg de kipfilet reepjes en kerriepoeder toe en bak 5 tot 6 minuten op middelhoog vuur. Voeg dan de paprika en bosui toe. Laat 2 minuten meebakken. Doe de tomatenblokjes (en eventueel een scheut water) erbij en laat op laag vuur 5 minuten pruttelen.
3. Doe de roomkaas in een kom en roer los met een vork. Voeg de chilisaus toe en eventueel wat zwarte peper. Zet even apart.
4. Verwarm de wraps door ze in een droge koekenpan te leggen, let op: ze kunnen snel verkleuren!
5. Leg de wraps op een bord, besmeer met een laagje roomkaas, andijvie en leg hierop het kip mengsel.

Eet smakelijk!

  • Ga je met dit recept aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.