Maandag: Gnocchi arrabiata
De maandag beginnen we met en Vegan gerecht. Hou je niet zo van gnocchi? Dan kan je ook glutenvrije pasta gebruiken.

Dinsdag: Panzanella
Een heel lekker en simpel gerecht, dat is deze panzanella. Panzanella is eigenlijk niks meer dan een brood salade van overgebleven ‘restjes’ het gerecht komt oorspronkelijk uit Italië. Heerlijk met zelfgemaakte pesto.

Woensdag: Pasta salade 
niçoise
Vandaag nog een lekkere salade, maar dan met tonijn. Heerlijke pasta salade niçoise. Hou je niet van tonijn? Je kunt ook zalm of makreel toevoegen.

Donderdag: Vegan curry
Vandaag weer een Vegan gerecht, namelijk deze Vegan curry. Bij een curry denk je vaak al gauw dat het lang duurt voordat het klaar is, maar deze curry is zo gemaakt. Hij staat binnen 15-20 minuten al op tafel.

Vrijdag: Vegetarische rijst loempia’s
We blijven nog even vegetarisch eten met deze heerlijke rijst loempia’s. Liever vis of vlees? Je kunt bijvoorbeeld wat gamba’s, tonijn of wat kipfilet toevoegen.

Zaterdag: Kokos chia pudding met vers fruit
Een van mijn favoriete ontbijtjes in de lente/zomer is toch wel chia pudding. Je kunt er eindeloos mee varieren. Probeer eens deze variant met kokosmelk en vers fruit.

Zondag: Kokosmakronen
We blijven nog even in de kokos met deze heerlijke kokosmakronen. Perfect om te maken op deze zondag bak dag. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.