Maandag: Salade niçoise
De week beginnen we met een heerlijke pasta salade niçoise. Een van mijn favorieten, maar dat komt ook omdat ik tonijn erg lekker vindt. Hou je hier niet van? Je kunt er ook makreel of zalm in doen.

Dinsdag: Mexicaanse burrito bowl
Een lekkere maaltijd uit een kom, deze burrito bowl. Een feestje om te maken en een feestje om op te eten. Lekker met glutenvrije pita broodjes.


Woensdag: Gnocchi carbonara
Daar is die weer, een recept met gnocchi. Als gnocchi liefhebber kan die natuurlijk niet in dit weekmenu missen. Mocht je nu geen liefhebber van gnocchi zijn, dan kan je ook glutenvrij pasta gebruiken.


Donderdag: Zomerse pasta salade
Een lekkere frisse salade met meloen. Meloen in een salade? Ja zeker, een heerlijk combinatie met de zachter boter sla en frisse tomaatjes.


Vrijdag: Vega quiche met courgette en pijnboompitten
Het is weekend en dan hebben de meeste mensen iets meer tijd voor het avond eten. Deze Vega quiche is ideaal voor het weekend. Als je wat meer maakt, heb je de volgende dag een lekkere lunch;)


Zaterdag: Vega rijst loempia’s
Een gerecht wat ietsje meer tijd kost om te maken, maar wel super lekker is. Deze Vega rijst loempia’s met een lekker dip sausje. Je kunt er eventueel wat garnalen of wat gerookte kipfilet in doen, mocht je niet Vega eten.


Zondag: Overnight oats met koffie en chocolade
De meeste mensen ontbijten met een kopje koffie, maar nu is een kopje koffie niet echt een volwaardig ontbijt. Deze overnight oats met koffie zijn dat wel! Lekker met een paar choco chips erop, maar dit hoeft natuurlijk niet;).

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.