MAANDAG: Vega krieltjes ovenschotel
Deze week staan er flink wat ovenschotels op het menu. Lekker in deze tijd van het jaar! Vandaag deze ovenschotel met krieltjes.

DINSDAG: Vega macaroni ovenschotel met kaassaus
Vandaag een ovenschotel met macaroni en kaassaus. Macaroni/pasta kan je erg goed in ovenschotels gebruiken. Ben je niet zo van de kaassaus? Er staat ook een macaroni ovenschotel met tomatensaus op de site.

WOENSDAG: Vegan gnocchi arrabiata
Vandaag geen ovenschotel maar wel een Vegan gnocchi recept met arrabiata saus. Lekker en vooral heel simpel om te maken.

DONDERDAG: Andijvie ovenschotel met aardappelschijfjes
Vandaag weer een ovenschotel. Ik ben zelf gek op andijvie stamppot maar wilde wel eens een andere variant. Ik maakte deze ovenschotel met andijvie en gehakt. Je kan hem ook nog eens prima een dag van te voren maken.

VRIJDAG: Vega kipstoof met broccoli
Vandaag weer een dagje Vega met deze Vega kipstoof met broccoli en tomatensaus. Eet je nou niet vegetarisch? Dan kan je natuurlijk gewone kipfilet toevoegen.

ZATERDAG: Vega quiche met courgette en pijnboompitten
Vandaag geen ovenschotel maar een heerlijke Vega quiche op het menu. Deze quiche is niet alleen lekker als diner, maar kan ook goed als lunch gegeten worden. Zowel warm als koud heerlijk!

ZONDAG: Spaghetti ovenschotel met gehaktballetjes
En vandaag de laatste ovenschotel. Deze spaghetti ovenschotel met gehaktballetjes. Ook deze ovenschotel kun je een dag van te voren al klaar maken. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.