Maandag: Vegetarische kerrie stamppot
Dit weekmenu beginnen we weer met een dagje Vega. Deze kerrie stamppot met Vega kip stukjes is super makkelijk om te maken. Hou je niet zo van kerrie? Dan kan je in plaats daarvan ook (gerookt) paprika poeder toevoegen.

Dinsdag: Gnocchi ovenschotel met kip
Daar is die weer: gnocchi! Gnocchi kan je op vele manieren eten, maar in een ovenschotel is het ook erg aan te raden. 

Woensdag: Vegetarisch kip stoof met broccoli
We blijven nog even in de Vega kip stukjes met deze Vega stoof met broccoli. Ook weer een super makkelijk recept. Liever geen rijst? Je kunt het gerecht ook eten met aardappelen of pasta. 

Donderdag: Wraps met kip en andijvie
Na een lange zoektocht naar lekkere glutenvrije wraps kwam ik op deze glutenvrije wraps van Santa Maria. Eindelijk wraps die lekker zijn en niet uit elkaar vallen.

Vrijdag: Kip souvlaki met rijst
Dit blijft ook een van mijn favorieten deze kip souvlaki. Dit gerecht heb ik tijdens mijn vakantie op Rhodos geregeld gegeten. Liever geen vlees? Het is ook super lekker met Vega kip stukjes. 

Zaterdag: Tomatensoep met focaccia
Een lekker soepje kan in het weekend natuurlijk niet ontbreken, en wie lust er nou geen tomatensoep? Nog lekkerder is deze soep met zelfgemaakte focaccia. 

Zondag: Chocolade wafels
Nog niet zo lang geleden kwamen deze chocolade wafels online. Een heerlijk recept om te maken als ontbijt, maar ook lekker met een bolletje lactose vrij/Vegan ijs als toetje.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.