Maandag: Vegetarische gevulde paprika
Moeite om genoeg groenten te eten? Met deze gevulde paprika kom je een heel eind. Kan je niet zo goed tegen paprika? Je kunt ook tomaat of courgette in dit recept gebruiken.

Dinsdag: Spaanse gehaktballetjes
Een keer geen zin in rijst of aardappelen? Dan zijn deze Spaanse gehaktballetjes op een broodje wat voor jou! 

Woensdag: Mexicaanse kip uit de oven
Lekkere en malse kip met deze Mexicaanse kip uit de oven. Hou je niet zo van koriander? Dan kan je ook peterselie toevoegen.

Donderdag: Vegetarische pasta met paprikasaus
Vandaag weer een dagje Vega met deze pasta in paprikasaus. Een super snelle en makkelijke maaltijd voor een doordeweekse dag. 

Vrijdag: Patatas Bravas
Een van mijn Spaanse lievelingsrecepten is toch wel deze Patatas Bravas, heerlijk. Lekker om er een salade of stukje vis bij te eten.

Zaterdag: Tomaten-groente soep
Het is weer weekend en dat betekent soep! Deze week een tomaten-groentesoep. Liever geen vlees? Dan kan je dat gewoon weglaten en heb je alsnog een heerlijk soepje!

Zondag: Aardbeien kwarkcake
Het weekend kan je niet beter afsluiten dan met deze aardbeien kwark cake. Hij is helemaal niet moeilijk om te maken en smaakt lekker bij een kopje thee of koffie;).

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.