Vandaag staat alweer het 2e low fodmap weekmenu voor jullie online. Het vorige weekmenu kun je vinden op de homepagina.

Maandag:
Gnocchi carbonara. Een van mijn lievelingsrecepten met gnocchi. Ik kan dit elke week wel eten, heerlijk! Wist je trouwens dat er 6 recepten met gnocchi op de site staan?

Dinsdag:
Kokos kip met krieltjes uit de oven. Een keer wat anders dan de standaard kruiden die je waarschijnlijk gebruikt voor je kip. De kippenpoten worden lekker mals door de kokosmelk. Een lekker en snel te maken gerecht.

Woensdag:
Vegetarische Ratatouille. Een dagje Vega, de meeste mensen doen dit tegenwoordig. Wij eten 4-5 keer per week vegetarisch en dat is echt niet moeilijk. En eerlijk.. in deze ratatouille mis je het vlees totaal niet!

Donderdag:
Couscous salade met gegrilde paprika. In dit recept heb ik spelt couscous gebruikt. Mocht je hier niet tegen kunnen gebruik dan de glutenvrije couscous, deze wordt meestal gemaakt van mais. Dan is je gerecht helemaal glutenvrij.

Vrijdag:
Kerrie soep. Het is weekend! Dat betekent een lekkere, maar wel makkelijk maaltijd. Bij deze soep kun je een lekker glutenvrij stokbroodje eten.

Zaterdag:
Turks brood met kip döner. In het weekend heb ik vaak iets meer tijd (en zin;)) om in de keuken te staan. Dit gerecht is heerlijk om te maken in het weekend en kost echt niet veel tijd.

Zondag:
Vega macaroni ovenschotel met tomatensaus. Ook een topper voor in het weekend. Je kunt hem ‘s ochtends al maken, zodat je ‘s avonds alleen nog maar de oven aan hoeft te zetten, heerlijk!