MAANDAG: Ceasar salad
Deze week lekker wat salades in het weekmenu, wel zo lekker in de zomer vind ik. Salades kun je op veel verschillende manieren klaar maken. Vandaag staat deze klassieke ceasar salad op het menu. Lekker met krokante kip.

DINSDAG: Aardappel salade met ham
Vandaag een aardappel salade met ham. Eet je Vega? Dan kun je de Vega ham blokjes van Quorn gebruiken.

WOENSDAG: Panzanella
Heb je wel eens van een brood salade gehoord? Deze broodsalade oftewel: panzanella is een Italiaanse salade. Heerlijk met zelfgemaakte pesto.

DONDERDAG: Griekse salade
Een van mijn favoriete salades blijft toch wel deze Griekse salade. Heerlijke groenten en lekker met het zoute van de feta. Lekker met een glutenvrij broodje.

VRIJDAG: Pasta salade met zalm en Hüttenkäse
Vandaag een salade met gerookte zalm. Zalm is echt heerlijk in een salade met wat komkommer, sla en zongedroogde tomaatjes.

ZATERDAG: Broodje pindakaas-bacon burger
Het is weekend en dat betekent comfort food. Een heerlijk broodje met een pindakaas-bacon burger. Deze moet je echt eens proberen.

ZONDAG: Pina colada chiapudding
Ken je chiapudding al? Een heerlijk recept om mee te ontbijten, deze Pina colada chiapudding, zonder drank natuurlijk;). 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.