MAANDAG: Chicken tonight saté
Een gerecht wat iedereen wel kent chicken tonight saté. Altijd lekker, maar nog lekkerder als je hem zelf maakt én ook nog eens een stuk gezonder.

DINSDAG: Vegan dagschotel Hollands pannetje
Dit gerecht aten wij vroeger vaak, met pakjes en zakjes. Dit kan nu niet meer gezien het FODMAP dieet, wel kun je dit gerecht zelf maken. Ik heb er een Vegan versie van gemaakt en eigenlijk vind ik die nog lekkerder;)

WOENSDAG: Vegan pasta pesto
We blijven nog even bij de Vegan recepten hangen met deze Vegan pasta pesto. Ook dit gerecht kent iedereen wel. Ik laat met dit recept zien dat je hem makkelijk Vegan kunt maken.

DONDERDAG: Chinese tomatensoep
Een van mijn favoriete soepen is toch wel deze Chinese tomatensoep. Lekker met een low FODMAP foccacia of een low FODMAP kaasbroodje.

VRIJDAG: Turks brood met doner
Ook een recept die nog veel wordt bekeken, Turks brood met döner. Er gaat niks boven zelfgemaakt brood. Dit gerecht moet je echt eens proberen, je krijgt er geen spijt van, beloofd!

ZATERDAG: Koffie overnight oats met mokkaboontjes
Wil je in het weekend een makkelijk en snel te maken ontbijt? Maak dan eens deze koffie overnight oats met mokkaboontjes. Liever iets met fruit? Er staan nog 4 andere varianten op de site!

ZONDAG: Pina colada muffins
Het is weer zondag én op zondag gaan we bakken. Deze pina colada muffins zijn super makkelijk om te maken en je kunt ze goed invriezen zodat je elke dag wat lekkers hebt.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.