Maandag: Dagschotel sperziebonen satésaus
Vandaag op tafel een heerlijke ovenschotel met sperziebonen en satésaus. Wie houdt er nu niet van die combinatie? Het is een gerecht van Maggi, die ik zonder pakjes en zakjes hebt gemaakt. Veel gezonder en nog lekkerder ook;).

Dinsdag: Vegan zoete aardappel curry met rijst
Vandaag een dagje Vegan met deze curry. Een van mijn nieuwe favoriete Vegan recepten is toch wel dit recept. Hij is makkelijk om te maken en smaakt heerlijk.

Woensdag: Kantonese kip
Weer een wereldgerecht maar weer zonder pakjes en zakjes. Dit was vroeger mijn favoriete gerecht, wij aten deze Kantonese kip dan ook met regelmaat. Eet je Vega? Dan kun je de vegetarische kipstuckjes van de vegetarische slager toevoegen, deze zijn Low FODMAP.Kantonese Kip Buikfijn

Donderdag: Aardappelsalade
Vandaag een frisse aardappelsalade met ham blokjes en lekker veel groenten. Je kunt in dit gerecht volop variëren. Kies de groenten die je lekker vindt en voeg ze toe. Ook lekker als lunch.


Vrijdag: Snelle kipstoof in mosterd-roomsaus
Het is weekend en dat betekent een lekker maar ook makkelijk recept. Deze kipstoof staat al binnen 20 minuten op tafel. Eet je Vega? Dan kun je de vegetarische kipstuckjes van de vegetarische slager toevoegen, deze zijn Low FODMAP.

Zaterdag: Goed gevulde kippenbouillon
Een lekker soepje gaat er altijd wel in. Deze goed gevulde kippenbouillon hoeft helemaal niet zo lang op te staan. Als je wat extra maakt heb je de volgende dag nog wat lekkers voor de lunch;).

Zondag: Pita kip gyros met tzatiki
Dit blijft wel één van mijn favoriete broodjes, deze pita gyros, heerlijk! Vooral met de tzatiki maak je het helemaal af. Een goede afsluiter van het weekend.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.