Maandag: low FODMAP Gnocchi bolognese
Deze nieuwe week beginnen we met deze heerlijke gnocchi bolognese. Een keer wat anders dan de ‘gewone’ pasta. Als je niet van gnocchi houdt, dan kan je natuurlijk gewoon pasta gebruiken.

Dinsdag: low FODMAP Lente pasta met geitenkaas
Een recept die nog niet zo lang online staat, maar al wel veel is bekeken op de site. Lust je geen geitenkaas? Dan kan je ook (lactose vrij) mozzarella gebruiken. 

Woensdag: low FODMAP chicken tonight 
saté
Wie kent én houdt nu niet van dit gerecht? Naast de chicken tonight Hawaï is dit ook een heel lekker en vooral makkelijk te maken gerecht. 

Donderdag: low FODMAP wraps met kip en andijvie
De lekkerste glutenvrije wraps die ik tot nu toe heb gevonden zijn toch wel die van La Morena. Je hebt ze in drie verschillende varianten én allemaal zijn ze low FODMAP, wel zo zijn. 

Vrijdag: low FODMAP en Vegan zoete aardappel curry
Een dagje Vegan eten is helemaal niet zo moeilijk, ook niet in combinatie met FODMAP. Mocht je wel graag vlees willen eten? Dan kan je eventueel wat gehakt toevoegen, maar dat is in dit gerecht helemaal niet nodig;). 


Zaterdag: low FODMAP Thaise curry soep
Het is weer weekend en dat betekent makkelijk en vooral lekker eten! Deze Thaise curry soep is eens wat anders dan de standaard tomaten- of groentesoep. Eet je Vega? Dan kan je de Vegetarische kipstuckjes van de Vegetarische slager gebruiken. 


Zondag: low FODMAP gezonde blauwe bessen muffins
Wie wil er op zondag ‘bak dag’ nu niet lekker bakken en ook nog eens iets gezond maken? Deze blauwe bessen muffins zijn gemaakt met havermeel én alleen gezoet met maple siroop, lekker verantwoord dus.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.