Maandag: Vegan spaghetti bolognese
Deze week beginnen we met een dagje Vegan. Spaghetti bolognese is heel makkelijk Vegan te maken. En je mist het vlees helemaal niet! Ik vind het zelfs nog lekkerder.

Dinsdag: Vis moussaka
Een van de gerechten die ik veel heb gegeten toen ik in Macedonië was is moussaka. Normaal zie je moussaka met vlees maar ik heb voor vis gekozen, je kunt hem ook Vega eten. Voeg dan eventueel wat extra groenten toe.

Woensdag: Aardappel salade
Een lekkere salade maar dan zonder pasta of sla. Deze aardappel salade is een wat anders. Hij smaakt het lekkerste als je hem lauw warm of koud eet.

Donderdag: Vega noedelsalade
Noedels kent iedereen wel, maar er een salade van maken, heb je dat wel eens gedaan? Heerlijk vind ik. Ik at deze salade koud, maar lauw warm is hij ook super lekker. 


Vrijdag: Sushi salade
Ben jij ook een sushi liefhebber maar heb je geen tijd of geduld om het klaar te maken? Dan heb ik de oplossing voor je. Deze sushi salade is namelijk heel snel klaar en ook nog een erg lekker. Je kunt in plaats van zalm ook garnalen gebruiken. 


Zaterdag: Saoto soep
Deze soep kent iedereen denk ik wel. Het is een soep die wat meer tijd kost om klaar te maken, maar waar je dan wel lekker van kunt genieten. Tip: de dag daarna is de soep nog lekkerder;)Zondag: Pina colada chiapudding
Een heerlijk zomers ontbijtje, dat is deze pina colada chia pudding. Het fijne aan dit ontbijt is dat je het de avond van te voren al kunt klaar maken zodat je ‘s ochtends alleen nog maar de koelkast hoeft open te doen. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.