Maandag: Vega gnocchi met geitenkaas en spinazie
De week beginnen we goed met deze Vega gnocchi. Gnocchi kan je op verschillende manieren bereiden. Wist je dat er zo’n 8 gnocchi recepten op de website staan?

Dinsdag: Pasta salade met mozzarella-pesto bolletjes
Een van de eerste recepten op de website was deze pasta salade en we eten hem nog steeds met regelmaat. 

Woensdag: Zuid Afrikaanse bobotie
Wie kent dit gerecht niet? Zuid Afrikaanse bobotie, maar dan gemaakt zonder pakjes en zakjes. En dat is nog veel lekkerder én gezonder ook;).

Donderdag: Pasta kipfilet romana
Weer een gerecht van de bekende pakjes en zakjes, maar dan zelf gemaakt. Dit gerecht staat al binnen 20 minuten op tafel. Makkelijker wordt het niet;).


Vrijdag: Lasagna tradizionale
We blijven nog even bij de pakjes en zakjes. Dit gerecht (officieel van Bertolli) is inmiddels niet meer in de schappen te vinden. Daarom nog meer reden om hem gewoon lekker zelf te maken. Om wel aan je groenten te komen kan je er een lekkere salade bij maken. 


Zaterdag: Vanille overnight oats met aardbeien
Een ontbijt die je ‘s ochtends alleen nog maar uit de koelkast hoeft te pakken. Wie wil dat nou niet? Deze overnight oats kan je de avond van te voren al maken én blijft maximaal 4 dagen goed in de koelkast. 


Zondag: Bitterkoekjes
Het is zondag bak dag en die laten we natuurlijk niet voorbij gaan zonder iets lekkers te hebben gebakken. Deze bitterkoekjes zijn er makkelijk om te maken en ook nog eens super lekker.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.