Maandag: Vega macaroni ovenschotel met tomatensaus
Deze week trappen we af met een heerlijke macaroni ovenschotel. Je kunt deze ovenschotel al een dag van te voren maken zodat je hem de volgende dag alleen nog maar even in de oven hoeft te schuiven.

Dinsdag: Frisse salade met limoen-mango dressing
Deze salade blijft toch echt mijn favoriet. Ik at deze bij The West End restaurant in Gran Canaria vorig jaar. Een heerlijke frisse salade. 


Woensdag: Kantonese kip
Een gerecht maar dan gemaakt zonder pakjes en zakjes. Dit gerecht was vroeger mijn favoriet, en dat is hij eigenlijk nog steeds!
Kantonese Kip Buikfijn

Donderdag: Zomerse pasta salade met meloen en ham
Weer een lekkere frisse salade. Meloen en (zoute)ham is altijd een goede combinatie, probeer deze combinatie eens in deze lekkere salade.


Vrijdag: Broodje kip kerrie
Dit gerecht was een van de eerste die ik plaatse op de website en we eten het nog steeds met enige regelmaat. Voor mij nu wel met Vega kip, en dat is net zo lekker:)


Zaterdag: Koffie overnight oats met mokka boontjes
Weer een lekker en makkelijk ontbijtje. Deze overnight oats met koffie en mokka boontjes maak de de dag/avond van te voren en je hoeft het de volgende dag alleen nog maar uit de koelkast te pakken!


Zondag: Custardcakejes
Op zondag bak dag mag er natuurlijk geen bak recept ontbreken. Wil je wat lekkers bakken? Probeer dan eens deze custard cakejes!

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.