Het low fodmap weekmenu van week 3 staat online. Volgende week vrijdag ben ik jarig en dan kan een recept voor gebak natuurlijk niet ontbreken. Ik maakte heerlijke fruit gebakjes met vanilleroom. Verder staan er nog veel andere lekkere recepten in dit weekmenu. Hieronder volgen ze. 

 

Maandag: Vega krieltjes ovenschotel
Maandag is de dag dat wij meestal Vega eten. Deze week trappen we af met deze ovenschotel. In deze ovenschotel heb ik de Vega ham blokjes van Quorn gebruikt, maar je kunt deze ook weg laten.

Dinsdag: Mexicaanse burrito bowl
Een recept wat wij graag eten, en dat heeft er ook wel mee te maken dat je dit gerecht lekker uit een kom/schaal kunt eten. Geen zin/tijd om uitgebreid aan tafel te zitten? Dan is dit gerecht ideaal.

Woensdag: Pasta salade niçoise
Vandaag een dagje vis. Vis eten hoeft helemaal niet moeilijk en duur te zijn. Je kunt vis op vele manieren eten. Maak er bijvoorbeeld eens deze lekkere salade mee.

Donderdag: Vegan curry met rijst
Ook deze week eten we een dagje Vegan. Deze week doen we dat met deze curry. Ook handig, er zit nog een groente in die je zo op het eerste oog niet ziet. Lekker, want zo kom je wel aan je 250 gram groenten per dag.

Vrijdag: Fruit gebakjes met vanilleroom
Vandaag vier ik mijn 27e verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden met een lekker gebakje. Ik maakte deze fruitgebakjes met vanilleroom. Zo lekker!

Fruitgebakjes met room

Zaterdag: Saoto soep
Een recept wat veel wordt bekeken op de blog is deze Saoto soep. Het kost even wat tijd, maar dan heb je een heerlijke gevulde soep.

Zondag: Havermout ontbijttaartje met appel
Lekker uitgebreid ontbijten op deze zondag ochtend met dit ontbijttaartje. Kan je niet tegen appel? Je kunt ook banaan in dit recept gebruiken.