MAANDAG: Aardappel salade met gerookte kipfilet
Deze week beginnen we met een aardappelsalade. Deze salade staat sinds kort online én is al vaak bekeken. Een lekkere frisse salade die ook nog eens snel klaar is. Dat wil je toch?!

DINSDAG: Sushi salade
Een van mijn favorieten, en dat blijft hij ook. Deze sushi salade met zalm. Vind je sushi maken ook teveel werk? Probeer dan eens deze salade, daar zul je geen spijt van krijgen!

WOENSDAG: Poké bowl met gerookte kipfilet en mango
Een poke bowl, maar dan net iets anders. De meeste poke bowls worden gemaakt met vis, deze is gemaakt met gerookte kipfilet. Maar je kan er eigenlijk alles aan toevoegen wat je maar wilt;)

DONDERDAG: Pasta salade met meloen en ham
We blijven nog even in de salades. Iedereen kent wel meloen en ham, de perfecte combinatie. Ik heb ze toegevoegd aan deze heerlijke salade met mozzarella en pasta.

VRIJDAG: Empanadas
Hoe kun je het weekend nou beter beginnen met deze heerlijke empanadas? Ze zijn echt niet moeilijk om te maken én smaken heerlijk!

ZATERDAG: Komkommer sushi
Een lekker borrelhapje mag natuurlijk niet ontbreken in het weekend, maar je wilt natuurlijk wel een gezond ‘hapje’. Probeer eens deze komkommer sushi. Mocht je nu niet van zalm houden dan kun je ook (gerookte)kipfilet gebruiken.

ZONDAG: Chocolade wafels 
Het is weer zondag, bak dag. Dit keer geen cake of muffins maar heerlijke chocolade wafels. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.