MAANDAG: Vis salade met krieltjes
Deze week trappen we af met een heerlijke krieltjes salade. Vaak zie je salades met vlees, maar vis kan ook prima in een salade. 

DINSDAG: Panzanella
Een salade maar dan een keer wat anders. Deze panzanella is super snel klaar en smaakt heerlijk met eigen gemaakte pesto. 

WOENSDAG: Pasta salade met zalm en pesto
We blijven nog even in de salades met deze pasta salade. Als je nog pesto over hebt van de panzanella kan je die in deze salade goed gebruiken!

DONDERDAG: Frisse poke bowl met zalm
Een van mijn favoriete gerechten is toch wel een poké bowl. Het liefst eet ik hem Vega of met vis, maar een poké bowl met gerookte kipfilet smaakt ook super lekker.

VRIJDAG: Gevulde kippenbouillon
Het is lang geleden dat er een soep in het weekmenu stond, dus het werd wel weer eens tijd. Deze kippenbouillon is goed gevuld en smaakt heerlijk met een lekker stokbroodje.

ZATERDAG: Broodje pulled aubergine
Geen pulled chicken of pulled pork, maar pulled aubergine. Ja echt! Aubergine is hiervoor erg geschikt. Het kost eventjes wat tijd maar dan heb je ook een heerlijk broodje.

ZONDAG: Kaasbroodjes
Wie lust er nou geen zelfgemaakt broodje? Deze kaasbroodjes zijn erg makkelijk om te maken en je kunt ze zelfs invriezen. Heb je nog wat soep over? Ze smaken er heerlijk bij.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.