MAANDAG: Hollands vispannetje
Vandaag trappen we de week af met een heerlijke ovenschotel; Hollands vispannetje. Houd je niet van vis? Dan kun je ook kipfilet gebruiken of de vis gewoon weglaten.

DINSDAG: Dagschotel sperziebonen saté saus
We blijven in de ovenschotels. Tijdens de herfst/winter vind ik het zelf heerlijk om ovenschotels te maken. Je kunt ze van te voren al maken én als je wat meer maakt heb je meteen eten voor de volgende dag;).

WOENSDAG: Vegan dagschotel Hollands pannetje met krieltjes
Vandaag een dagje Vegan met dit (ook) Hollands pannetje. Liever geen krieltjes? Rijst smaakt hier ook erg lekker bij.

DONDERDAG: Lasagne Tradizionale
En vandaag weer een ovenschotel namelijk deze heerlijke lasagne. In deze lasagne zitten geen groenten. Ik maak zelf altijd nog een salade (sla, tomaat, paprika etc.) zodat je wel je dagelijkse groenten binnenkrijgt. 

VRIJDAG: Broodje pindakaas-bacon burger
Het is weekend! In het weekend eten wij vaak (nog) makkelijker dan door de weeks. En een broodje hamburger moet kunnen op zijn tijd. 

ZATERDAG: Nacho ovenschotel
De laatste ovenschotel van dit weekmenu. Deze nacho ovenschotel moet je gemaakt hebben. Ik maakte hem met Vega gehakt, maar je kunt ook gewoon gehakt gebruiken.

ZONDAG: Ham-kaas broodje
Zin in een lekker broodje? Dit ham-kaas broodje is echt zo gemaakt. Lekker met een soepje zoals bijvoorbeeld deze tomatensoep. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.