MAANDAG: Pasta kipfilet Romana
De week beginnen we met een heerlijk bordje pasta. Eet je geen vlees? Je kunt ook Vegetarische kipstukjes gebruiken (die van de Vegetarische slager zijn low FODMAP).

DINSDAG: Chicken tonight saté
Een gerecht wat iedereen kent en wat verder geen uitleg nodig heeft. Lekker maken zou ik zeggen.

WOENSDAG: Vegan Hollands pannetje
Ook een gerecht wat veel mensen wel kennen, denk ik. Alleen heb ik dit gerecht geheel Vegan gemaakt. Eet je niet Vegan, dan kan je natuurlijk gewoon kipfilet toevoegen.

DONDERDAG: Quiche lorraine
Aangezien het over een paar weken alweer kerst is, deel ik alvast een kerst klassieker met jullie. Deze Quiche Lorraine kan je eten tijdens een brunch, lunch en natuurlijk het diner.

VRIJDAG: Vegan steak tartaar
Steak tartaar, ik hou er zelf heeelemaal niet van én ik eet ook geen vlees. Ik bedacht een Vegan variant op de steak tartaar, super fijn voor de Veganisten onder ons. Een heerlijk voorgerecht tijdens het kerst diner.

ZATERDAG: Lahmacun (Turkse pizza)
Het is weekend en dat betekent vaak iets meer tijd voor het diner dan door de weeks. Maak eens deze Lahmacun (Turkse pizza) hij smaakt echt heerlijk en is de moeite zeker waard.

ZONDAG: Kerststol met spijs
Het laatste kerst recept van deze week; een heerlijke kerststol met spijs. Elke kerst maak ik dit heerlijke broodje.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.