Maandag: Krieltjes salade met ham
Deze maandag trappen we af met deze krieltjes salade met ham. Ik vind het zelf het lekkerste om deze salade lauw warm te eten. Eet je vegetarisch? Dan kan je de ham gewoon weglaten.

Dinsdag: Kantonese kip
Vandaag een van mijn lievelingsgerechten deze Kantonese kip, maar dan gemaakt zonder pakjes of zakjes. In plaats van kip kan je ook vegetarische kip stukjes gebruiken.

Kantonese Kip Buikfijn

Woensdag: Vis stoofpot met rijst
Vandaag een dagje vis met deze stoofpot. Dit is een snelle stoofpot die binnen 20 minuten op tafel staat. Handig voor de doordeweekse dag. 

Donderdag: Vega noedelsalade
We blijven nog even in de salades met deze noedelsalade. In de winter is het lekker om dit gerecht warm óf lauw warm te eten. 

Vrijdag: Gefrituurde kabeljauwfilet in bierbeslag
Weekend! Vandaag staat deze kabeljauwfilet in bierbeslag op het menu. Het kost echt niet veel tijd om dit recept te maken. Heerlijk met wat frietjes;) 

Zaterdag: Pita shoarma
Een heerlijk gerecht voor de zaterdag. In het weekend eten wij vaak een lekker ‘broodje’ eet je vegetarisch? Dan kan je ook de vegetarische kipstukjes van de vegetarische slager gebruiken.

Zondag: Vegetarische quiche met pijnboompitten
Een goed vullende quiche op deze zondag. Wat ook lekker is is om hier een kommetje low fodmap soep bij te eten. Bijvoorbeeld deze tomaten soep. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.