Maandag: Gnocchi carbonara
Deze week starten we met deze lekkere gnocchi carbonara. Hou je niet zo van gnocchi? Dan kan je ook (glutenvrij) pasta gebruiken.

Dinsdag: Vegan bami met scrambled tofu
Een van de toppers die online kwam tijdens de week zonder vlees, deze Vegan bami. Een heel lekker en vooral makkelijk te maken gerecht.

Woensdag: Lente wok met kipfilet en krieltjes
Een lekker en licht gerecht, deze lente wok met kipfilet en krieltjes. Ben je vegetariër? Dan kan je de Vega kipstuckjes van de Vegetarische slager gebruiken, deze zijn low FODMAP.

Donderdag: Vegan pasta pesto
Ook deze Vegan pasta pesto kwam online tijdens de week zonder vlees, afgelopen maart. Een recept wat al vaak bekeken is de afgelopen weken, en een recept wat veel bij ons op tafel staat nu:)

Vrijdag: Frisse poké bowl met gerookte kipfilet
Het weekend starten we met een heerlijke frisse en lichte maaltijd. Ben je vegetariërs? Dan kan je de (gerookte) kipfilet natuurlijk gewoon weglaten en eventueel wat hüttenkäse toevoegen.

Zaterdag: Mediterrane quiche
Meestal hebben we in het weekend allemaal iets meer tijd. Deze quiche is dan heerlijk om te maken. Als je wat extra maakt heb je de volgende dag een lekkere lunch;)

Zondag: chocolade chiapudding met aardbei
Het wordt langzaam aan wat beter weer en het is inmiddels volop lente. In de lente en zomer vind ik het heerlijk om koude/frisse ontbijtjes te eten. Deze chiapudding is één van mijn favorieten. Er staan nog 3 andere chiapudding recepten op de site. Keuze genoeg:)

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.