Maandag: Stamppot met zalm
Ook in de lente kan je prima een stamppot eten, en dan bedoel ik natuurlijk geen boerenkool. Probeer eens deze frisse stamppot met zalm en venkel. 


Dinsdag: Vis stoofpot met rijst
Vandaag gaan we voor nog een dagje vis, met deze vis stoofpot. Eet je liever geen 2 dagen achter elkaar vis? Dan eet je deze gewoon verderop in de week;) of vervang de vis voor vlees of een Vega vervanger. 

Woensdag: Empanadas
Vandaag eten we deze lekkere en vooral super makkelijke empanadas. Dit is echt geen moeilijk gerecht voor door de weeks. Je kan er nog voor kiezen er een lekkere salade bij te eten.

Donderdag: Krieltjes salade met ham
Ben je een aardappel eter, maar wil je een keer wat anders? Wat dacht je van deze krieltjes salade met ham? Simpel en vooral heel lekker;).


Vrijdag: Salade met frisse limoen-mango dressing
We starten het weekend fris met deze lekkere salade. Mango is niet low FODMAP, maar kan je in dit gerecht prima vervangen door bijvoorbeeld ananas. 

Zaterdag: Vanille kwark mugcake
Een lekker ontbijtje om de zaterdag mee te starten. In plaats van kwark kan je ook yoghurt gebruiken. 

Zondag: Bananenbrood
Deze zondag nog wat bakken? Wat dacht je van dit Vegan en glutenvrije bananenbrood? Heel makkelijk om te maken en je kunt het gemakkelijk invriezen.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.