Maandag: Vega macaroni ovenschotel met tomatensaus
De week beginnen we met deze vegetarische macaroni ovenschotel. Je kan deze ovenschotel van te voren bereiden en zelfs invriezen. Super makkelijk.


Dinsdag: Kipfilet Romana
Een wereldgerecht, maar dan gemaakt zonder pakjes of zakjes. Deze kipfilet Romana is super makkelijk en super lekker.

Woensdag: Vega noedelsalade
Vandaag weer een dagje Vega met deze noedelsalade. Hij is het lekkerste als je hem lauw warm of koud eet.


Donderdag: Kip gehaktbrood
Een gerecht dat nog veel wordt bekeken op de site is dit low FODMAP kip gehaktbrood met ei. Lekker om er wat krieltjes of frietjes bij te eten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag: Hartige wafels
Inmiddels is dit het derde wafel recept op de site. Er staan er al twee op de site. Deze variant is hartig en dus geschikt als avond eten. Je kan er ook voor kiezen om er nog een stukje vlees of vis bij te serveren.

Zaterdag: Eierkoeken
In dit geval is het zaterdag bak dag met deze heerlijke eierkoeken. Eierkoeken zijn super simpel om te maken én je kunt ze zelfs invriezen. Een gezond en verantwoord tussendoortje;).

Zondag: Aardbei-havermout muffins
Een gezond en lekker ontbijtje met deze aardbei-havermout muffins. Hou je niet van aardbei (wat ik me niet kan voorstellen;)) dan kan je ook blauwe bessen gebruiken in dit recept.

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.