Maandag: Stamppot met gerookte zalmfilet
Deze week trappen we af met een stamppot gerookte zalmfilet. Normaal gesproken eten veel mensen een stamppot met vlees of Vega, maar een stamppot met vis is ook een super lekkere combinatie. 

Dinsdag: Pasta alla Norma
Een recept die nog niet zo lang op de site staat maar al veel is bekeken en gemaakt. Deze heerlijke en vooral simpele pasta alla Norma. Lekker met nog wat rucola erbij. 

Woensdag: Vis stoofpot
Vandaag weer een dagje vis met deze visstoof pot en rijst. Ben je niet zo van rijst? Je kunt bij dit gerecht ook aardappelen of couscous eten. 


Donderdag: Vegan dagschotel Hollands pannetje
Vandaag een dagje Vegan met dit gerecht: Hollands pannetje. Ik denk dat veel mensen dit gerecht wel kennen van de wel bekende pakjes en zakjes. Het is veel lekkerder en gezonder om het zelf te maken. Ik heb ervoor gekozen Vega kip stukjes te gebruiken. 


Vrijdag: Vegan bami met scrambled tofu
Omdat je het vlees echt niet mist;) vandaag nog een dagje Vegan met deze bami en scrambled tofu. Een lekkere manier om de tofu klaar te maken en veel smaak te geven.


Zaterdag: Hartige wafels
Een van mijn favorieten is toch wel deze. Wafels hoef je namelijk niet alleen maar zoet te eten. Deze hartige variant laat dat zien. Lekker met wat geroosterde pijnboompitten.


Zondag: Choco chip muffins
Het is zondag en dat betekent bak dag. Deze keer met een lekker (en ja wat minder gezond) recept. Maar ach het is weekend, en een cakeje op z’n tijd moet kunnen. Heb óf kun je geen choco chips vinden? Gewoon pure chocolade kan je ook gebruiken. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.