MAANDAG: Ovenschotel met prei en kerrie saus
Vandaag beginnen we met deze heerlijke ovenschotel. Ik gebruikte kipfilet reepjes, maar je kunt deze ook weg laten, of de Vegan kipstuckjes van de Vegetarische slager gebruiken.

DINSDAG: Pasta Romana met kipfilet
Deze dinsdag staat dit bordje pasta Romana op tafel. Een gerecht dat officieel gemaakt wordt met pakjes en zakjes. Met dit gerecht laat ik je zien dat zelf maken het lekkerste en gezondste is;).

WOENSDAG: Vegan zoete aardappelcurry met rijst
Vandaag een dagje Vegan met deze zoete aardappel curry. Zoete aardappelcurry is beperkt low FODMAP. In het recept staat hierover meer informatie.

DONDERDAG: Vegan plaattaart met courgette en pijnboompitten
Iedereen kent de pizza natuurlijk wel, maar ken je ook de plaattaart? Ik vind dit eigenlijk lekkerder dan pizza. Je kunt lekker variëren met verschillende groenten.

VRIJDAG: Hartige wafels
Wafels, ik ben er gek op. Meestal denk je bij wafels aan zoet, maar hartige wafels zijn ook erg lekker! Deze variant is met zongedroogde tomaatjes en basilicum

ZATERDAG: Vanille kwark mug cake 
Een van mijn favoriete ontbijtjes in de herfst is toch wel deze mugcake. Je kunt er lekker mee variëren, en wie wil er nou niet een cake als ontbijt?

ZONDAG: Vegan chocolade cake
Het is zondag dat betekent bak dag. Vandaag een Vegan chocolade cake, dus ZONDER boter, eieren en melk. Benieuwd? Bekijk dan snel het recept.