Maandag: Vegan en low FODMAP Dagschotel Hollands pannetje
De week beginnen we met een dagje veganistisch. Het is echt niet moeilijk om naast Low FODMAP ook Veganistisch te koken. Dat laat ik vandaag zien met deze dagschotel Hollands pannetje. De kipfilet vervang je door Vega kipfilet stukjes en de lactose vrij room vervang je door haverroom (of een andere plantaardige room). 

Dinsdag: Low FODMAP Trattoria kipfilet Toscana
Vandaag een dagje pasta én weer een wereldgerecht, maar dan zonder pakjes en zakjes. Zonder pakjes en zakjes koken is veel gezonder en ook nog een veel lekkerder;).

Woensdag: Low FODMAP Chicken Tonight Hawaï
We gaan nog even door met de wereldgerechten. Vandaag Chicken Tonight Hawaï. Ik denk dat bijna iedereen dit gerecht wel kent én lust.

Donderdag: Low FODMAP Pasta salade met mozzarella-pesto balletjes
Vandaag een lekkere pasta salade met veel groenten. Pesto is helaas niet low FODMAP vanwege de knoflook die erin zit. Maar de basilicum pasta van de AH is wel low FODMAP en erg lekker.

Vrijdag: Vegan en Low FODMAP Plaattaart met zongedroogde tomaat
Het weekend starten we met deze heerlijke Vegan plaattaart met lekker wat groenten. Hou je niet zo van courgette of aubergine? Dan kan je ook gewone tomaat en wat paprika toevoegen. 
Zaterdag: Low FODMAP Broodje Surinaamse kip
Wederom een gerecht wat (denk ik) iedereen wel kent, dit broodje Surinaamse kip is om te smullen. Dit broodje at ik vroeger nog wel eens bij de Hema. Helaas is dat niet meer mogelijk nu. Dan maar lekker zelf maken:)Zondag: Low FODMAP Pina colada chiapudding en Low FODMAP kwarkbollen
Vandaag niet één maar twee recepten. Om te beginnen een heerlijk fris ontbijtje. Deze pina colada is mijn favoriet! En voor de lunch een heerlijke kwark bol. 

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.