MAANDAG: Kantonese kip
We beginnen deze week met deze heerlijke Kantonese kip zonder pakjes of zakjes! Eet je Vega? Dan kun je de vegetarische kipstukjes van de Vegetarische slager gebruiken, deze zijn Low FODMAP.Kantonese Kip Buikfijn

DINSDAG: Aardappel salade met makreel
Aardappelsalades zijn in de zomer mijn favoriet! Je kunt er super veel mee variëren, heerlijk! 

WOENSDAG: Frisse salade met mango-limoen dressing
Vandaag een lichte en verfrissende salade met een heerlijke dressing. Inmiddels is mango tot 40 gram p.p. low FODMAP. Maar je kunt ook ananas gebruiken in dit recept.

DONDERDAG: Bieten salade met geitenkaas
We blijven nog even in de salades met deze heerlijke bietensalade. Erg lekker en super makkelijk om te maken.

VRIJDAG: Pancake cereal
Iets wat veel voorbij komt de laatste tijd zijn deze pancake cereals. Mini pannenkoekjes die worden gegeten als ontbijtgranen. Lekker in een schaaltje yoghurt.

ZATERDAG: Vanille kwark mugcake
Een ontbijtje wat in de zomer ook lekker smaakt is deze vanille kwark mug cake. Een makkelijker ontbijtje vind je niet hoor;)

ZONDAG: Banaan cheesecake / gezonde plaatkoek met frambozen
Het is zondag en dat betekent bak dag. Vandaag twee recepten, frambozen plaatkoek (gezond) en een banaan cheesecake (iets minder gezond). Weet jij al welke je wilt maken?

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.