MAANDAG: Vegetarische pasta ovenschotel met paprikasaus
Deze maandag beginnen we met een Vega ovenschotel met pasta. Pasta smaakt ook erg lekker in een ovenschotel. Probeer het eens:).

DINDSAG: Zuid Afrikaanse bobotie
Dit gerecht kent (bijna) iedereen wel denk ik, bobotie. Vroeger maakte ik dit altijd met pakjes en zakjes, dit kan nu niet meer. Ik heb het gerecht gemaakt maar dan zonder de pakjes en zakjes. Veel lekkerder en gezonder ook.

WOENSDAG: Snelle kipstoof in mosterd-roomsaus
Vandaag en super snelle kipstoof in een heerlijke saus. Bij een stoof denk je al vaak dat het lang duurt om te maken. Deze kipstoof zet je al in 20 minuten op tafel!

DONDERDAG: Kipfilet Trattoria Toscana
Ook een populair gerecht op de site, deze trattoria Toscana. Gewoon eens proberen zou ik zeggen. Ook lekker met de Vega kipstuckjes van de Vegetarische slager (die zijn ook low FODMAP!).

VRIJDAG: Kantonese kip
Mijn lievelingsgerecht, ik kan deze Kantonese kip wel elke week eten, maar dat doe ik maar niet. Ook gewoon eens maken zou ik zeggen, je krijgt er geen spijt van.Kantonese Kip Buikfijn

ZATERDAG: Gevulde speculaaskoeken & kruidnoten
Aangezien de sint alweer in het land is en het bijna sinterklaas is geef ik je hierbij vast wat inspiratie voor wat lekkere bak recepten. 

ZONDAG: Gevuld speculaas & sinterklaas muffins
Ook dit gevuld speculaas en sinterklaas muffins zijn een aanrader!

  • Ga je met een van deze recepten aan de slag? Dan zou ik het leuk vinden als je je creatie met me deelt op social media. Je kan de hashtag #buikfijn gebruiken of me taggen @buikfijn.