Week vier is inmiddels aangebroken en dat betekent weer een nieuw low fodmap weekmenu. 

Maandag: Vegan gnocchi arrabiata
Daar is ie weer! Een gnocchi recept. Gnocchi kan natuurlijk niet ontbreken. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik echt hou van gnocchi, heerlijk! Vandaag een Vegan variant.

Dinsdag: Pasta salade met mozzarella-pesto balletjes
Om wat extra groenten binnen te krijgen eet ik meestal een salade. In een salade kun je vaak veel groenten toevoegen. Eigenlijk alle groenten die je over hebt kunnen wel in deze salade. Denk ook paprika, tomaat, wortel, bleekselderij, komkommer etc.

Woensdag: Pita kip gyros
Een van mijn favoriete recepten is toch wel deze pita gyros. Hij smaakt bijna net zo lekker als de echte Griekse pita;)

Donderdag: Gevulde courgette met tonijn
Vandaag weer een dagje vis, deze keer met tonijn. Niet alleen tonijn, maar ook zalm en makreel (uit blik) zijn lekker in dit recept. 

Vrijdag: Vegetarische rijstloempia’s
Dit is ook weer zo’n recept waarin je van alles kunt toevoegen. Dit recept is vegetarisch, maar je kunt bijvoorbeeld ook garnalen of gerookte kipfilet toevoegen als je daarvan houd.

Zaterdag: Pasta in pompoensaus met spekjes
In het weekend eten we vaak een makkelijke maaltijd, door de weeks ook, maar in het weekend vaak nog net iets makkelijker. Deze pasta met pompoensaus staat binnen een mum van tijd op tafel. 

Zondag: Blondies
Het is zondag bak dag. Iedereen kent wel brownies. Deze variant is gemaakt met witte chocolade, een lekkere variatie op de brownies. En.. ik vind ze eigenlijk nog lekkerder ook.